Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Ressourcepersoner

Ressourcepersoner

Tilbud

E-mail og tlf.

Sundhedsplejerske

 

 

Nanna Tingsted Jørgensen

Maria L. R. Lerche

Den Kommunale sundhedstjeneste er forebyggende. Ved behov for behandling henvises til egen læge.

Skolesundhedsplejersken foretager sundhedsorienterende samtaler og undersøgelser i 0. klasse, 1. klasse, 5. klasse og 8. klasse.

Derudover ses børnene efter behov, når en elev, forældre, lærer eller sundhedsplejerske skønner det nødvendigt.

 

 

 

E-mail: es4i@kk.dk, Tlf.: 22 42 54 21

E-mail: p71z@kk.dk, Tlf.: 24 91 61 99

Skolepsykolog

 

 

Fanny M. Vildershøj

Rasmus Nørgaard

Skolepsykologerne tilbyder pædagogisk psykologisk rådgivning til lærere og pædagoger, som understøttelse af børnenes skolegang.

Når lærere eller pædagoger oplever bekymring omkring et barns faglige, sociale eller personlige udvikling, kan de tage kontakt til psykologen gennem skolens ressourcecenter. Forældrene bliver altid inddraget inden henvendelse til ressourcecentret.

Hvis forældrene oplever bekymring, og derved ønsker henvendelse til ressourcecenteret, kan dette ske gennem klasselærer eller henvendelse til afdelingsleder.

 

 

 

 

 

 

 

Talehørelærer

 

 

Jette Lørup

 

Er der bekymring for barnets sprog, tale eller har barnet en hørenedsættelse, kan skolens talehørekonsulent lave en logopædisk vurdering. Tale-hørekonsulenten arbejder tæt samarbejde med forældre og lærere, hvor der gives vejledning og ideer til tiltag, som kan implementeres i barnets dagligdag.

Kontakt dit barns lærer, hvis du ønsker at vide mere og gerne vil I kontakt med skolens tale-høre konsulent.

 

 

 

 

E-mail: Jeloer@kk.dk

Skolesocialrådgiver

 

Naya Søgaard

Alle folkeskoler i København har tilknyttet en skolesocialrådgiver. Skolesocialrådgiveren er med til at styrke den tidlige og forebyggende indsats, så elever i faldende trivsel støttes så tidligt som muligt.

Skolesocialrådgiveren  kan inddrages, hvis en elev, forældre eller lærere oplever vanskeligheder, der har indflydelse på barnet eller den unges trivsel og udvikling i skolen. Det kan f.eks. være, hvis en elev har mange konflikter, megen fravær eller ved forandringer i familien.

 

 

Kan kontaktes via AULA

Tlf.: 21 13 95 32